Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MAKAN'S CLUB (989563) - GAT NEGRE (1580535) » 726936250: T75/J12/VI

Liga 726936250 Información oficial sobre el partido 726936250 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.703 (15021)

MAKAN'S CLUB Alineación oficial del equipo 'MAKAN'S CLUB' en el partido 2 - 0 GAT NEGRE Alineación oficial del equipo 'GAT NEGRE' en el partido
Gigi Arosio (83') 1 - 0
Juha Rikkola (84') 2 - 0
MAKAN'S CLUB Alineación oficial del equipo 'MAKAN'S CLUB' en el partido 2 - 0 GAT NEGRE Alineación oficial del equipo 'GAT NEGRE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MAKAN'S CLUB Alineación oficial del equipo 'MAKAN'S CLUB' en el partido 1 - 2 GAT NEGRE Alineación oficial del equipo 'GAT NEGRE' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,2 % 1,0 % 86,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MAKAN'S CLUB

Goles Goles

  • 135 Minuto 83 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Gigi Arosio va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 0. L'experiència és un grau!
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan MAKAN'S va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Juha Rikkola des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gigi Arosio va estar a punt d'acabar en gol al minut 53, però el porter visitant Raúl Echavarría va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

GAT NEGRE

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 11 (Ocasión evento especial): En Diego Egaña, al minut 11 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Marek Topola el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): NEGRE va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Matthias Urschler va desviar el xut final de Mahdy El Ghamry després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Mart van Dijke va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 54 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Tom Alf, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Mahdy El Ghamry de NEGRE, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 75, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Luis Porcel Muñoz ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mart van Dijke de NEGRE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mart van Dijke es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.