Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Moto CAT (485450) - C.S. PUERTOLLANO CF (47683) » 726936085: T75/J12/VI

Liga 726936085 Información oficial sobre el partido 726936085 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.700 (15018)

La Moto CAT Alineación oficial del equipo 'La Moto CAT' en el partido 3 - 2 C.S. PUERTOLLANO CF Alineación oficial del equipo 'C.S. PUERTOLLANO CF' en el partido
0 - 1 Abdelouakil Sadki (23')
Beniamin Lerka (33') 1 - 1
1 - 2 Iulian Ileni (39')
Lindsey Shortland (66') 2 - 2
Dino Šatalić (85') 3 - 2
La Moto CAT Alineación oficial del equipo 'La Moto CAT' en el partido 3 - 2 C.S. PUERTOLLANO CF Alineación oficial del equipo 'C.S. PUERTOLLANO CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Moto CAT Alineación oficial del equipo 'La Moto CAT' en el partido 2 - 2 C.S. PUERTOLLANO CF Alineación oficial del equipo 'C.S. PUERTOLLANO CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Moto CAT

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Moto s'esgargamellaven dempeus per esperonar Beniamin Lerka que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 33 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 66, Lindsey Shortland de Moto empatava el partit: 2 - 2.
  • 120 Minuto 85 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 85, indicava inequívocament que en Dino Šatalić va saber trobar la xarxa rival. Moto desfeia l'equilibri: 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Beniamin Lerka arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Moto per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Beniamin Lerka va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Paul Speckin de Moto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paolo Larconelli de Moto es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hans Dyrbom de Moto va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

C.S. PUERTOLLANO CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Diego Lodi arribés a peus de Abdelouakil Sadki, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a U.D.PAU el 0 - 1.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): El U.D.PAU era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Iulian Ileni va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Diego Lodi no va ser aprofitada per en Abdelouakil Sadki que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després de 41 minuts, Abdelouakil Sadki va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Enno Pospiech va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, un refús desafortunat de Enno Pospiech, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Oliver Guilfoyle no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): U.D.PAU va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Enno Pospiech va desviar el xut final de Iulian Ileni després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Seperepere Mbazia de U.D.PAU amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.