Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Garrapinillos (1431224) - Club Atletico San Esteban (493197) » 726935786: T75/J8/VI

Liga 726935786 Información oficial sobre el partido 726935786 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.695 (15013)

C.D. Garrapinillos Alineación oficial del equipo 'C.D. Garrapinillos' en el partido 1 - 4 Club Atletico San Esteban Alineación oficial del equipo 'Club Atletico San Esteban' en el partido
Felipe Gonzaga (2') 1 - 0
1 - 1 Basilio Aiza (11')
1 - 2 Gabriel Roger (51')
1 - 3 Niels Gschmeidler (81')
1 - 4 Tayyeb Paeezi (89')
C.D. Garrapinillos Alineación oficial del equipo 'C.D. Garrapinillos' en el partido 1 - 4 Club Atletico San Esteban Alineación oficial del equipo 'Club Atletico San Esteban' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Garrapinillos Alineación oficial del equipo 'C.D. Garrapinillos' en el partido 0 - 2 Club Atletico San Esteban Alineación oficial del equipo 'Club Atletico San Esteban' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Garrapinillos

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Garrapinillos va ser Felipe Gonzaga.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Garrapinillos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 26, però el xut de Felipe Gonzaga des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Garrapinillos sortien al contraatac. La falta llançada per Marcos Villapol va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Roberto Pérez de Garrapinillos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Roberto Pérez se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jusèp Loís Illamola de Garrapinillos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Club Atletico San Esteban

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 en Basilio Aiza va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gabriel Roger que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Atletico.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Niels Gschmeidler de Atletico va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tayyeb Paeezi, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): Gabriel Roger va marxar per velocitat al minut 24 i va fer una passada de la mort a Pier Luigi Scapin, però aquest va fallar.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Niels Gschmeidler que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Rhamadhani Mugalla va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alberto Zorita, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alberto Mangiameli ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Atletico quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Basilio Aiza va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Niels Gschmeidler després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alberto Zorita va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alberto Mangiameli al minut 91, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.