Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Puig-reig (993074) - Sporting Birracruzis C.F. (1436323) » 726935481: T75/J2/VI

Liga 726935481 Información oficial sobre el partido 726935481 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.690 (15008)

CE Puig-reig Alineación oficial del equipo 'CE Puig-reig' en el partido 0 - 3 Sporting Birracruzis C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Birracruzis C.F.' en el partido
0 - 1 Michel Triebsch (30')
0 - 2 Patrik Beckskog (34')
0 - 3 Michel Triebsch (79')
CE Puig-reig Alineación oficial del equipo 'CE Puig-reig' en el partido 0 - 3 Sporting Birracruzis C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Birracruzis C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CE Puig-reig Alineación oficial del equipo 'CE Puig-reig' en el partido 1 - 3 Sporting Birracruzis C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Birracruzis C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Puig-reig

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26 en Mihai-Gabriel Tuică va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Ponticelli de Puig-reig es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

Sporting Birracruzis C.F.

Goles Goles

  • 170 Minuto 30 (Gol de falta): Birras va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Michel Triebsch.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Patrik Beckskog, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Michel Triebsch va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Roberto Zuttion de Birras, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Sebastian Keringer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rodney Duyzer es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Michel Triebsch. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): José Cermeño de Birras va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 72 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Beethoven Falmini va fer una magnífica centrada, però la rematada de Gian Maria Impicciatore va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.