Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shelby LC (122794) - C. D. Miraflores (1591903) » 726933599: T75/J7/VI

Liga 726933599 Información oficial sobre el partido 726933599 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.656 (14974)

Shelby LC Alineación oficial del equipo 'Shelby LC' en el partido 0 - 0 C. D. Miraflores Alineación oficial del equipo 'C. D. Miraflores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Shelby LC Alineación oficial del equipo 'Shelby LC' en el partido 1 - 2 C. D. Miraflores Alineación oficial del equipo 'C. D. Miraflores' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,6 % 80,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shelby LC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Florin Colibă va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Shelby va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Foo Teck Kim en un 1 contra 1 amb el porter Inocentas Baltušninkas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Foo Teck Kim va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Osvaldo Carvalhais. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Shelby va estar a punt de posar-se per davant al minut 50 però András Kocsis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Elonga Bollen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Creto da Mezquita de Shelby va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C. D. Miraflores

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marco Mauter ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Martín Maskin va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Theodore Pearshouse va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Mahmood Didi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Mahmood Didi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 70 però la pilota va sortir lleugerament desviada.