Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DMPP-CPRO (1456654) - Athletic Jander (438546) » 726933576: T75/J2/VI

Liga 726933576 Información oficial sobre el partido 726933576 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.656 (14974)

DMPP-CPRO Alineación oficial del equipo 'DMPP-CPRO' en el partido 3 - 1 Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido
0 - 1 Óscar Gregorio (26')
Gerwin Wachter (37') 1 - 1
Xavier Pascuet (68') 2 - 1
Alfonso Cortés (91') 3 - 1
DMPP-CPRO Alineación oficial del equipo 'DMPP-CPRO' en el partido 3 - 1 Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DMPP-CPRO Alineación oficial del equipo 'DMPP-CPRO' en el partido 3 - 0 Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido
Tiene un resultado normal 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DMPP-CPRO

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Gerwin Wachter de DMPP-CPRO va aconseguir igualar el partit al minut 37, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): DMPP-CPRO va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 68 Xavier Pascuet va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de DMPP-CPRO a 3 - 1. Alfonso Cortés va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Luis Navarro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): DMPP-CPRO va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Joan Vicenç Padullés va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en George Crăiescu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Giuseppe Candido va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de DMPP-CPRO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): El DMPP-CPRO va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Gerwin Wachter la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 236 Minuto 90 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ernesto Sequero va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 90 de joc.

Athletic Jander

Goles Goles

  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): En Óscar Gregorio va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 26. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ernesto Sequero de Athletic va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Manuel Simón que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Athletic va estar a punt d'empatar al 69 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Víctor Manuel de León que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 208 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ricardo Ángel Pfignsthorn de Athletic va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Manuel Simón que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Simón de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.