Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nataliasteam (994968) - Tarantula CF (1368663) » 726933248: T75/J4/VI

Liga 726933248 Información oficial sobre el partido 726933248 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.650 (14968)

nataliasteam Alineación oficial del equipo 'nataliasteam' en el partido 1 - 0 Tarantula CF Alineación oficial del equipo 'Tarantula CF' en el partido
Wilfred Nette (57') 1 - 0
nataliasteam Alineación oficial del equipo 'nataliasteam' en el partido 1 - 0 Tarantula CF Alineación oficial del equipo 'Tarantula CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
nataliasteam Alineación oficial del equipo 'nataliasteam' en el partido 2 - 0 Tarantula CF Alineación oficial del equipo 'Tarantula CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nataliasteam

Goles Goles

  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a nataliasteam va ser Wilfred Nette.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): nataliasteam va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mathieu Michaud ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): nataliasteam van sortir al contraatac al minut 28, però Mathieu Michaud va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mathieu Michaud! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Claus-Peter Hasslinger. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Mathieu Michaud de nataliasteam gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Claus-Peter Hasslinger.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramón Carbajal de nataliasteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tarantula CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tarantula va anar a parar a la dreta de l'atac on en Silvio Pérez de Tejada, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 205 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Luca Meckes va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Jan-Christian Bruhn, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iñaki Estanga de Tarantula la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.