Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Crack II (1370953) - Albatana City (434753) » 726933177: T75/J14/VI

Liga 726933177 Información oficial sobre el partido 726933177 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.648 (14966)

AC Crack II Alineación oficial del equipo 'AC Crack II' en el partido 1 - 0 Albatana City Alineación oficial del equipo 'Albatana City' en el partido
Ignacio Manzano López (51') 1 - 0
AC Crack II Alineación oficial del equipo 'AC Crack II' en el partido 1 - 0 Albatana City Alineación oficial del equipo 'Albatana City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AC Crack II Alineación oficial del equipo 'AC Crack II' en el partido 2 - 2 Albatana City Alineación oficial del equipo 'Albatana City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,3 % 23,1 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Crack II

Goles Goles

  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 els aficionats van embogir quan en Ignacio Manzano López va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Crack.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Gaetano Capuano del Crack ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gaetano Capuano va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Crack a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Paco Maiquez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 es va veure una gran oportunitat per a Crack per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gaetano Capuano, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Bogdan Mătanie gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Thomas Gunnarsson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Crack, l'equip va recuperar la pilota al minut 57 i va contraatacar. En 陆 (Lu) 克 (Ke) va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Albatana City

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Leopoldo Jacinto Cumplido ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Konrad Bullerdieck va fer al minut 30 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Niccolò Portesani, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Leonardo Hiniesta al minut 56 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Leonardo Hiniesta va fer una jugada per la banda esquerra, però Antonio Gutiérrez de Foz va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 74 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Niccolò Portesani va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Niccolò Portesani de Albatana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.