Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Morcegos do Benitiño clube de futbol (313051) - Vila de Gràcia. (1456829) » 726932760: T75/J8/VI

Liga 726932760 Información oficial sobre el partido 726932760 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.641 (14959)

Morcegos do Benitiño clube de futbol Alineación oficial del equipo 'Morcegos do Benitiño clube de futbol' en el partido 1 - 2 Vila de Gràcia. Alineación oficial del equipo 'Vila de Gràcia.' en el partido
0 - 1 Armindo Botelho Santos (39')
0 - 2 Thomas Savel (42')
Jędrzej Korfel (43') 1 - 2
Morcegos do Benitiño clube de futbol Alineación oficial del equipo 'Morcegos do Benitiño clube de futbol' en el partido 1 - 2 Vila de Gràcia. Alineación oficial del equipo 'Vila de Gràcia.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Morcegos do Benitiño clube de futbol Alineación oficial del equipo 'Morcegos do Benitiño clube de futbol' en el partido 2 - 0 Vila de Gràcia. Alineación oficial del equipo 'Vila de Gràcia.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morcegos do Benitiño clube de futbol

Goles Goles

  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): Jędrzej Korfel de Morcegos va demostrar les seves habilitats al minut 43 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 5 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Santiago Gutiérrez va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jędrzej Korfel va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però G'ayrat Ikromov va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Santiago Gutiérrez de Morcegos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Haris Gutić de Morcegos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Vila de Gràcia.

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 39, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Armindo Botelho Santos es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Thomas Savel de Gràcia. va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 42. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Andrej Mihailau va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Juan Gutiérrez va estar atent i va desviar la pilota a córner.