Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PSV Pakete (1586565) - Angelets de la Terra (1420276) » 726932522: T75/J4/VI

Liga 726932522 Información oficial sobre el partido 726932522 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.637 (14955)

PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido 2 - 0 Angelets de la Terra Alineación oficial del equipo 'Angelets de la Terra' en el partido
Corrado Giaran (2') 1 - 0
Rainier Cannadine (40') 2 - 0
PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido 2 - 0 Angelets de la Terra Alineación oficial del equipo 'Angelets de la Terra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido 4 - 0 Angelets de la Terra Alineación oficial del equipo 'Angelets de la Terra' en el partido
Tiene mala suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSV Pakete

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Corrado Giaran va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Pakete.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Pakete va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rainier Cannadine va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Passaven 13 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Andrés Scopelli va rematar alt.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Corrado Giaran, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gergő Szélesi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, 罗 (Luo) 启佳 (Qijia) gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rafa Plain va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Corrado Giaran una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Rafa Plain va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sampsa Petrelius va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sampsa Petrelius de Pakete la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Angelets de la Terra

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Angelets van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 43, però el xut de Jordi Peret des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Cáceres va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Angelets va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Guido Rolán, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Guido Rolán de Angelets va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Soriano Fornels de Angelets va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.