Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

País Valencià FC (1582110) - Sant Elm Serpientes (493130) » 726932473: T75/J6/VI

Liga 726932473 Información oficial sobre el partido 726932473 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.636 (14954)

País Valencià FC Alineación oficial del equipo 'País Valencià FC' en el partido 0 - 2 Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido
0 - 1 Lucio Gómez (37')
0 - 2 Fritz Stepp (71')
País Valencià FC Alineación oficial del equipo 'País Valencià FC' en el partido 0 - 2 Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
País Valencià FC Alineación oficial del equipo 'País Valencià FC' en el partido 1 - 0 Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

País Valencià FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Karol Cyrankiewicz de PVFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sant Elm Serpientes

Goles Goles

  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Serpientes el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Lucio Gómez va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 136 Minuto 71 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Karol Cyrankiewicz es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Fritz Stepp per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 71 passava a ser 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Serpientes van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 17, però el xut de Rainer Korbach des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Serpientes va anar a parar a la dreta de l'atac on en Óscar Parrado, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Serpientes sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Stephen Tremmerie, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 52 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Fritz Stepp va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Serpientes que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El Serpientes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Mihai Vărzescu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.