Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galaxia Fútbol Team (1417150) - Democracia Corinthiana (487143) » 726931985: T75/J10/VI

Liga 726931985 Información oficial sobre el partido 726931985 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.627 (14945)

Galaxia Fútbol Team Alineación oficial del equipo 'Galaxia Fútbol Team' en el partido 1 - 2 Democracia Corinthiana Alineación oficial del equipo 'Democracia Corinthiana' en el partido
0 - 1 Santiago Revuelta (65')
0 - 2 Jonàs Llagostera (79')
Juan Iturrao (80') 1 - 2
Galaxia Fútbol Team Alineación oficial del equipo 'Galaxia Fútbol Team' en el partido 1 - 2 Democracia Corinthiana Alineación oficial del equipo 'Democracia Corinthiana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Galaxia Fútbol Team Alineación oficial del equipo 'Galaxia Fútbol Team' en el partido 1 - 3 Democracia Corinthiana Alineación oficial del equipo 'Democracia Corinthiana' en el partido
Tiene un resultado normal 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,6 % 0,9 % 87,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galaxia Fútbol Team

Goles Goles

  • 104 Minuto 80 (Gol de penalti): El públic de GFT va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 80, va xiular un penal pels locals. Juan Iturrao no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 12 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Juan Iturrao va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Călin-Daniel Vâlculescu de GFT va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Democracia Corinthiana

Goles Goles

  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): En Santiago Revuelta donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 65 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Jonàs Llagostera va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Miguel Hernández va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Nonato Almeida Vaz va rebre molts aplaudiments. Al minut 34 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Miguel Hernández, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 36 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Corinthiana va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gholi Esteresh va desviar el xut final de Estève Salses després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Miguel Hernández, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Corinthiana va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Nonato Almeida Vaz va fer al minut 84 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Miguel Hernández, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zdzisław Dondera de Corinthiana es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.