Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Forofines (1433355) - Redonditos FC (773570) » 726931632: T75/J5/VI

Liga 726931632 Información oficial sobre el partido 726931632 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.621 (14939)

Forofines Alineación oficial del equipo 'Forofines' en el partido 3 - 3 Redonditos FC Alineación oficial del equipo 'Redonditos FC' en el partido
0 - 1 Jesús Manuel Laviña (25')
Ricard Maria Duocastella (28') 1 - 1
1 - 2 Tim Elek (36')
Emmanuel Montero (40') 2 - 2
Jonathan Monnet (51') 3 - 2
3 - 3 Baxewan Awara (68')
Forofines Alineación oficial del equipo 'Forofines' en el partido 3 - 3 Redonditos FC Alineación oficial del equipo 'Redonditos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Forofines Alineación oficial del equipo 'Forofines' en el partido 3 - 0 Redonditos FC Alineación oficial del equipo 'Redonditos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forofines

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Ricard Maria Duocastella de Forofines va aconseguir igualar el partit al minut 28, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Forofines una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Emmanuel Montero, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 40.
  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Forofines s'avançava al marcador al minut 51, després d'un rebot que va caçar en Jonathan Monnet per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Forofines va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alberto Isasti va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Querubín Rodríguez.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Forofines va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Piermarco Secchioni va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 214 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Tarik Jazić va fallar un penal al minut 37, davant la desesperació dels aficionats.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Passaven 55 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jonathan Monnet va rematar alt.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tarik Jazić de Forofines va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Tarik Jazić es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 235 Minuto 69 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Alberto Isasti es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 69, però el porter va aturar el seu xut.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Forofines va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alberto Isasti en un 1 contra 1 amb el porter Pedro Querubín Rodríguez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jonathan Monnet de Forofines es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jonathan Monnet es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Redonditos FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 25 (Gol de penalti): Al minut 25 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Jesús Manuel Laviña va llençar el penal ras arran de pal.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Redonditos va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què José María De la Cerda, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Tim Elek que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): El Redonditos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Baxewan Awara va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan José María De la Cerda va estar a punt de posar per davant a Redonditos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Miguel Casal Huerta va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Fanlo de Redonditos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.