Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xuquianos (1420208) - Braithreachas F.C (118301) » 726931582: T75/J7/VI

Liga 726931582 Información oficial sobre el partido 726931582 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.620 (14938)

Xuquianos Alineación oficial del equipo 'Xuquianos' en el partido 5 - 0 Braithreachas F.C Alineación oficial del equipo 'Braithreachas F.C' en el partido
Roberto Chapartegui (6') 1 - 0
Abilio Baños (29') 2 - 0
José Vicente Conrado (30') 3 - 0
Abilio Baños (49') 4 - 0
Abilio Baños (89') 5 - 0
Xuquianos Alineación oficial del equipo 'Xuquianos' en el partido 5 - 0 Braithreachas F.C Alineación oficial del equipo 'Braithreachas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Xuquianos Alineación oficial del equipo 'Xuquianos' en el partido 3 - 0 Braithreachas F.C Alineación oficial del equipo 'Braithreachas F.C' en el partido
Tiene suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xuquianos

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Roberto Chapartegui va donar a Xuquianos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Abilio Baños, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Xuquianos.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Xuquianos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en José Vicente Conrado va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Xuquianos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Abilio Baños progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): Casper Eskildsen de Xuquianos va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Abilio Baños que va completar la jugada que feia pujar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Diego Delgado va fer al minut 3 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Daniel Olazábal Solís, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Diego Delgado va fer una magnífica centrada, però la rematada de Daniel Olazábal Solís va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 230 Minuto 12 (Ocasión de falta): En Abilio Baños es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Diego Delgado de Xuquianos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ignacio Iranzo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Abilio Baños, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sergio Gayón al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Diego Delgado va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Abilio Baños de Xuquianos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Vicente Conrado de Xuquianos es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Braithreachas F.C