Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rubenmh (1338624) - Braithreachas F.C (118301) » 726931563: T75/J2/VI

Liga 726931563 Información oficial sobre el partido 726931563 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.620 (14938)

Rubenmh Alineación oficial del equipo 'Rubenmh' en el partido 1 - 2 Braithreachas F.C Alineación oficial del equipo 'Braithreachas F.C' en el partido
0 - 1 Antonio Mangone (4')
Marvin Bhaggoe (29') 1 - 1
1 - 2 Antonio Mangone (77')
Rubenmh Alineación oficial del equipo 'Rubenmh' en el partido 1 - 2 Braithreachas F.C Alineación oficial del equipo 'Braithreachas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rubenmh Alineación oficial del equipo 'Rubenmh' en el partido 2 - 0 Braithreachas F.C Alineación oficial del equipo 'Braithreachas F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rubenmh

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Rubenmh una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Marvin Bhaggoe, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 29.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marvin Bhaggoe va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Sergio Gayón va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tibor Ábrahám! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tibor Ábrahám va estar a punt d'avançar els locals al minut 62 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Tibor Ábrahám va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rubenmh se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Braithreachas F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Amb 4 minuts jugats, Antonio Mangone de Braithreachas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Braithreachas va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Antonio Mangone aconseguint el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 69, quan en Panu Lahnakoski va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Braithreachas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Antonio Mangone va sortir desviat a la dreta de la porteria.