Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RE.SA.CA. (1338416) - VALDESPARTERA FC (438793) » 726931292: T75/J5/VI

Liga 726931292 Información oficial sobre el partido 726931292 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.615 (14933)

RE.SA.CA. Alineación oficial del equipo 'RE.SA.CA.' en el partido 4 - 0 VALDESPARTERA FC Alineación oficial del equipo 'VALDESPARTERA FC' en el partido
Shahin Sangsar (22') 1 - 0
Shahin Sangsar (47') 2 - 0
Ad Bocking (51') 3 - 0
Peer Heding (89') 4 - 0
RE.SA.CA. Alineación oficial del equipo 'RE.SA.CA.' en el partido 4 - 0 VALDESPARTERA FC Alineación oficial del equipo 'VALDESPARTERA FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RE.SA.CA. Alineación oficial del equipo 'RE.SA.CA.' en el partido 2 - 0 VALDESPARTERA FC Alineación oficial del equipo 'VALDESPARTERA FC' en el partido
Tiene suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RE.SA.CA.

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Shahin Sangsar, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del RE.SA.CA. se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 22.
  • 190 Minuto 47 (Gol de falta): En Shahin Sangsar va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-0.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de RE.SA.CA. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ad Bocking progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VALDESPARTERA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Peer Heding la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del RE.SA.CA. es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 12 (Ocasión tiro lejano): Al minut 12 un refús amb el peu d'en Pauliño Barreras va anar a parar als peus del Alwin Bruce que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Shahin Sangsar. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 287 Minuto 53 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Wolfgang Kasteels ja els havia advertit que el porter contrari, en Pauliño Barreras, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 225 Minuto 72 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Dimitar Istatkov de RE.SA.CA. va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.

VALDESPARTERA FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): VALDESPARTERA van sortir al contraatac amb encert al minut 13, però Manel Ubago no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Silbestre Gautegiz hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Carlos Iñarra havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.