Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

YELOQUEHAY CF (1432396) - Morata barcelonista (774057) » 726931271: T75/J13/VI

Liga 726931271 Información oficial sobre el partido 726931271 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.614 (14932)

YELOQUEHAY CF Alineación oficial del equipo 'YELOQUEHAY CF' en el partido 0 - 3 Morata barcelonista Alineación oficial del equipo 'Morata barcelonista' en el partido
0 - 1 Kajo Roponen (59')
0 - 2 Bohdan Bohuslav (80')
0 - 3 Mustafa Rabie (88')
YELOQUEHAY CF Alineación oficial del equipo 'YELOQUEHAY CF' en el partido 0 - 3 Morata barcelonista Alineación oficial del equipo 'Morata barcelonista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
YELOQUEHAY CF Alineación oficial del equipo 'YELOQUEHAY CF' en el partido 0 - 3 Morata barcelonista Alineación oficial del equipo 'Morata barcelonista' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

YELOQUEHAY CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de YELOQUEHAY va anar a parar a la dreta de l'atac on en Manoel Vicente Boiadeiro, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 216 Minuto 87 (Ocasión evento especial rápido + pase): Manoel Vicente Boiadeiro va marxar per velocitat al minut 87 i va fer una passada de la mort a Alfredo Campana, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Oriol Muñoz de YELOQUEHAY va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Morata barcelonista

Goles Goles

  • 172 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Passats 59 minuts de partit, barcelonista es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kajo Roponen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a barcelonista l'avantatge per 0 - 2. Bohdan Bohuslav en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Mustafa Rabie de barcelonista va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 88. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Miguel Marques va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Mustafa Rabie va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pauli Juul, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mustafa Rabie ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Mustafa Rabie va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pauli Juul va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Mustafa Rabie va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pauli Juul va estar atent i va desviar la pilota a córner.