Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ath. Castellbisbal (310865) - Rascapanzas F.C. (1437311) » 726931135: T75/J7/VI

Liga 726931135 Información oficial sobre el partido 726931135 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.612 (14930)

Ath. Castellbisbal Alineación oficial del equipo 'Ath. Castellbisbal' en el partido 1 - 4 Rascapanzas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rascapanzas F.C.' en el partido
0 - 1 Mihai Mocanu (31')
0 - 2 Darío Fernando Bojacá (40')
0 - 3 Darío Fernando Bojacá (42')
Michael Cancela (50') 1 - 3
1 - 4 Jorge Seras Valiente (77')
Ath. Castellbisbal Alineación oficial del equipo 'Ath. Castellbisbal' en el partido 1 - 4 Rascapanzas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rascapanzas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Ath. Castellbisbal Alineación oficial del equipo 'Ath. Castellbisbal' en el partido 2 - 4 Rascapanzas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rascapanzas F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,1 % 1,9 % 83,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ath. Castellbisbal

Goles Goles

  • 102 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Castellbisbal va reduir el marcador al minut 50 a 1 - 3 quan Michael Cancela va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gastón Fitero va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Michael Cancela rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Michael Cancela va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Cesare Presciuttini va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan Xavi Bros des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Castellbisbal va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Gastón Fitero va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Vito Cardone va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Castellbisbal va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Michael Cancela va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Marco Paolillo va disposar d'una bona oportunitat al minut 84, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Rascapanzas F.C.

Goles Goles

  • 170 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Mihai Mocanu va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Guillermo Merino Sancho estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Darío Fernando Bojacá va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 40.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 42, RAS va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Darío Fernando Bojacá.
  • 180 Minuto 77 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 77 pels visitants. En Jorge Seras Valiente va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Robert Murat va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Carlos Moncada va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Robert Murat de RAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.