Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lakers de Huitar F.C. (121410) - Corrala F.C. (1337189) » 726930345: T75/J6/VI

Liga 726930345 Información oficial sobre el partido 726930345 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.598 (14916)

Lakers de Huitar F.C. Alineación oficial del equipo 'Lakers de Huitar F.C.' en el partido 1 - 2 Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido
0 - 1 Djun Blik (34')
0 - 2 Norberto Choupeiro (39')
Honorino Gelabert (82') 1 - 2
Lakers de Huitar F.C. Alineación oficial del equipo 'Lakers de Huitar F.C.' en el partido 1 - 2 Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lakers de Huitar F.C. Alineación oficial del equipo 'Lakers de Huitar F.C.' en el partido 2 - 1 Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,8 % 12,1 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lakers de Huitar F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): El Lakers no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Honorino Gelabert es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Lakers Sorin-Ştefan Ceangă quasi marca al minut 3 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Pablo Castañer l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Çağdaş Nevir va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Aleksander Przybytniak va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Lakers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de Sorin-Ştefan Ceangă des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Lakers va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 75 que Aleksander Przybytniak no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Honorino Gelabert va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 83, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Miguel Silla.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Honorino Gelabert de Lakers es va emportar una amonestació al minut 64 per provocar un rival.

Corrala F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Djun Blik va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 106 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Norberto Choupeiro va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 39, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Corrala, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Djun Blik va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Corrala quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marcel Neiderhauser va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 219 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Marcel Neiderhauser va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Timo Brusila, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jan Vrzal al minut 85, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.