Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FrakingCylons (797790) - xic (1333727) » 726929564: T75/J7/VI

Liga 726929564 Información oficial sobre el partido 726929564 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.584 (14902)

FrakingCylons Alineación oficial del equipo 'FrakingCylons' en el partido 5 - 0 xic Alineación oficial del equipo 'xic' en el partido
Immeghar Selawi (11') 1 - 0
Miguel José Ramos Platón (25') 2 - 0
Abdelhakim Basri (81') 3 - 0
Tinguaro Ruiz Vadillo (88') 4 - 0
Rafael Zalón (89') 5 - 0
FrakingCylons Alineación oficial del equipo 'FrakingCylons' en el partido 5 - 0 xic Alineación oficial del equipo 'xic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FrakingCylons Alineación oficial del equipo 'FrakingCylons' en el partido 2 - 1 xic Alineación oficial del equipo 'xic' en el partido
Tiene bastante suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,3 % 3,5 % 18,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FrakingCylons

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Els seguidors del FrakingCylons contenien la respiració mentre en Immeghar Selawi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de FrakingCylons pel centre va donar un gran resultat: el gol de Miguel José Ramos Platón va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Abdelhakim Basri de FrakingCylons va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tinguaro Ruiz Vadillo va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): FrakingCylons va aconseguir el 5 - 0 quan Rafael Zalón va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Miguel José Ramos Platón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fernando Ezaval va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FrakingCylons va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fernando Malpaso, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Àngel Maria Paituví es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Immeghar Selawi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Fernando Malpaso, als 89 minuts, va fallar per ben poc.

xic

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Jesús Salvador Alriols va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Erasmo Calomarde va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del xic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jaime Burón, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jan-Krister Jeppsson s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.