Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ghanna FC (308331) - vet canyellas (779932) » 726929269: T75/J3/VI

Liga 726929269 Información oficial sobre el partido 726929269 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.579 (14897)

Ghanna FC Alineación oficial del equipo 'Ghanna FC' en el partido 0 - 2 vet canyellas Alineación oficial del equipo 'vet canyellas' en el partido
0 - 1 Pau Cormand (11')
0 - 2 Gonzalo Davalillo (49')
Ghanna FC Alineación oficial del equipo 'Ghanna FC' en el partido 0 - 2 vet canyellas Alineación oficial del equipo 'vet canyellas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ghanna FC Alineación oficial del equipo 'Ghanna FC' en el partido 1 - 0 vet canyellas Alineación oficial del equipo 'vet canyellas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ghanna FC

Goles Goles

  • 109 Minuto 11 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 11 minuts Iván Torres Calvillo es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Pau Cormand que d'un gran xut va marcar per a canyellas el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Ghanna va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Antonio Marcos va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Gerard Monrós de Ghanna va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

vet canyellas

Goles Goles

  • 184 Minuto 49 (Gol de penalti): Al minut 49 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de canyellas, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Gonzalo Davalillo va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de canyellas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jürgen Zschertnitz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de canyellas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ovidiu-Cristian Benţan, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): En Giovanni Sarlo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de canyellas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pau Cormand, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.