Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raio das Conchiñas (488988) - Pichagordas (798628) » 726929168: T75/J5/VI

Liga 726929168 Información oficial sobre el partido 726929168 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.577 (14895)

Raio das Conchiñas Alineación oficial del equipo 'Raio das Conchiñas' en el partido 2 - 2 Pichagordas Alineación oficial del equipo 'Pichagordas' en el partido
0 - 1 Salustiano Corón (22')
0 - 2 Olgierd Oleksy (38')
Mosè Dossi (88') 1 - 2
Donato Chávez (89') 2 - 2
Raio das Conchiñas Alineación oficial del equipo 'Raio das Conchiñas' en el partido 2 - 2 Pichagordas Alineación oficial del equipo 'Pichagordas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Raio das Conchiñas Alineación oficial del equipo 'Raio das Conchiñas' en el partido 3 - 1 Pichagordas Alineación oficial del equipo 'Pichagordas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raio das Conchiñas

Goles Goles

  • 103 Minuto 88 (Gol por la derecha): Els seguidors del Conchiñas van tornar a saltar d'alegria al minut 88. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Mosè Dossi que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 114 Minuto 89 (Gol de penalti): Conchiñas va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Donato Chávez, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Conchiñas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fernando Castellano en un 1 contra 1 amb el porter Francisco Valiente Mariscal, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 el Conchiñas va posar setge sobre la defensa central visitant però en 羅 (Lo) 英泰 (Yingtai) no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Fernando Castellano va disposar d'una bona oportunitat al minut 76, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 225 Minuto 84 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Nurtaç Ünsiye va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Conchiñas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Mosè Dossi va estar a punt d'empatar per a Conchiñas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Francisco Valiente Mariscal va desviar la pilota a l'últim instant.

Pichagordas

Goles Goles

  • 105 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Teodore Buzaladze va descol·locar totalment la defensa contrària i Salustiano Corón no va perdonar i va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Olgierd Oleksy de Pichagordas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 38 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aitami Gurria ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Alfonso Triguero va marxar de Uri Orri en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Pichagordas van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Al minut 87, Alfonso Triguero de Pichagordas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.