Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Les Sanses (1455789) - Los charliebrown (1601081) » 726929115: T75/J6/VI

Liga 726929115 Información oficial sobre el partido 726929115 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.576 (14894)

Les Sanses Alineación oficial del equipo 'Les Sanses' en el partido 1 - 1 Los charliebrown Alineación oficial del equipo 'Los charliebrown' en el partido
0 - 1 Marcos Cabitán (8')
Pedro De Guzman (75') 1 - 1
Les Sanses Alineación oficial del equipo 'Les Sanses' en el partido 1 - 1 Los charliebrown Alineación oficial del equipo 'Los charliebrown' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Les Sanses Alineación oficial del equipo 'Les Sanses' en el partido 2 - 1 Los charliebrown Alineación oficial del equipo 'Los charliebrown' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,7 % 1,7 % 14,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Sanses

Goles Goles

  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Sanses s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pedro De Guzman que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 75 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Klaas Binz marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Sergejus Kasmačiauskas que va xutar a fora per molt poc.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Nic Klug de Sanses va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 20, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Nic Klug quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Després de 57 minuts, Tim Ole Ameseder va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Los charliebrown

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, charliebrown es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Marcos Cabitán es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Amestan Moussaif va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amestan Moussaif quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jean-Michel Enzensberger, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de William Weitz després de 68 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jean-Michel Enzensberger va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Julio Busquets. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, un refús desafortunat de Jean-Michel Enzensberger, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però William Weitz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.