Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fmahe Team (777358) - Xele FC (119663) » 726928731: T75/J8/VI

Liga 726928731 Información oficial sobre el partido 726928731 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.569 (14887)

Fmahe Team Alineación oficial del equipo 'Fmahe Team' en el partido 0 - 2 Xele FC Alineación oficial del equipo 'Xele FC' en el partido
0 - 1 Ingo Reuder (12')
0 - 2 Andi Holzfäller (69')
Fmahe Team Alineación oficial del equipo 'Fmahe Team' en el partido 0 - 2 Xele FC Alineación oficial del equipo 'Xele FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fmahe Team Alineación oficial del equipo 'Fmahe Team' en el partido 1 - 0 Xele FC Alineación oficial del equipo 'Xele FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fmahe Team

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Christopher Benvenuto de Fmahe es va guanyar la targeta groga merescudament.

Xele FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ingo Reuder de Xele va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 140 Minuto 69 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Xele el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Andi Holzfäller va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 10 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Elói Lopes per la seva rapidesa. Al minut 10 va intentar marxar per velocitat d'en Kelvin Richard, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Xele, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Elói Lopes va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Matt Delombaerde va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ingo Reuder va superar els defenses rivals per velocitat al minut 73 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Xele van sortir al contraatac amb encert al minut 75, però Ēvalds Rudulis no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Marcelino Combis de Xele va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.