Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OsPataqueiros (1592117) - stadiunericpa (802219) » 726928724: T75/J7/VI

Liga 726928724 Información oficial sobre el partido 726928724 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.569 (14887)

OsPataqueiros Alineación oficial del equipo 'OsPataqueiros' en el partido 4 - 1 stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido
César Estigarribia (21') 1 - 0
César Estigarribia (28') 2 - 0
2 - 1 Alessandro Viazzo (71')
Józef Światkowski (82') 3 - 1
Józef Światkowski (83') 4 - 1
OsPataqueiros Alineación oficial del equipo 'OsPataqueiros' en el partido 4 - 1 stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
OsPataqueiros Alineación oficial del equipo 'OsPataqueiros' en el partido 2 - 1 stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido
Tiene suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,4 % 13,9 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OsPataqueiros

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): César Estigarribia va donar a OsPataqueiros un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. César Estigarribia es va introduir dins la defensa central al minut 28, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de OsPataqueiros al minut 82, que va llançar ajustat al pal en Józef Światkowski. 3 - 1 pels locals.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de OsPataqueiros va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Józef Światkowski progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de OsPataqueiros van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en César Estigarribia va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de OsPataqueiros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sergio Licandro, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Józef Światkowski gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gianni Bilardi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): OsPataqueiros van sortir al contraatac amb encert al minut 67, però Anaia Velinov no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Walid Znibar va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Licandro.

stadiunericpa

Goles Goles

  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Alessandro Viazzo va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el stadiunericpa va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Thimios Pintzopoulos va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Alessandro Viazzo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 11 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): Nisse Håkansson va marxar per velocitat al minut 36 i va fer una passada de la mort a Alessandro Viazzo, però aquest va fallar.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Thimios Pintzopoulos va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de stadiunericpa que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.