Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

stadiunericpa (802219) - Urraca United (30849) » 726928719: T75/J5/VI

Liga 726928719 Información oficial sobre el partido 726928719 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.569 (14887)

stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido 2 - 2 Urraca United Alineación oficial del equipo 'Urraca United' en el partido
0 - 1 Guntram Hermann Bartinger (40')
Alessandro Viazzo (42') 1 - 1
瞿 (Qu) 川翊 (Chuanyi) (63') 2 - 1
2 - 2 Vincent Besenthal (64')
stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido 2 - 2 Urraca United Alineación oficial del equipo 'Urraca United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido 4 - 1 Urraca United Alineación oficial del equipo 'Urraca United' en el partido
Tiene mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

stadiunericpa

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Alessandro Viazzo va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. stadiunericpa empatava el partit, 1 a 1, al minut 42.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Passats 63 minuts, 瞿 (Qu) 川翊 (Chuanyi), per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. stadiunericpa es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Francisco Jesús Montero va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): stadiunericpa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 35 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sven Munjaković ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Alessandro Viazzo va fer al minut 41 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Nisse Håkansson, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marcus Rauschke va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Per Sandnes del stadiunericpa ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): stadiunericpa per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 72, quan Francisco Jesús Montero va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En 瞿 (Qu) 川翊 (Chuanyi) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de stadiunericpa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alessandro Viazzo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Urraca United

Goles Goles

  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Guntram Hermann Bartinger va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 40.
  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): Urraca van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 64, quan Vincent Besenthal va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Till Tahedl quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marcus Rauschke no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Adrien Patron estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Adrien Patron va estar a punt de posar per davant a Urraca amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Domiku Urriolagoitia va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Till Tahedl va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Urraca que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vincent Besenthal, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.