Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fmahe Team (777358) - Córdoba Forever (1600007) » 726928716: T75/J4/VI

Liga 726928716 Información oficial sobre el partido 726928716 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.569 (14887)

Fmahe Team Alineación oficial del equipo 'Fmahe Team' en el partido 1 - 0 Córdoba Forever Alineación oficial del equipo 'Córdoba Forever' en el partido
Barnabás Konok (50') 1 - 0
Fmahe Team Alineación oficial del equipo 'Fmahe Team' en el partido 1 - 0 Córdoba Forever Alineación oficial del equipo 'Córdoba Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fmahe Team Alineación oficial del equipo 'Fmahe Team' en el partido 2 - 1 Córdoba Forever Alineación oficial del equipo 'Córdoba Forever' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,7 % 21,1 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fmahe Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Barnabás Konok ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Fmahe es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Claudio Dominech! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Giorgio Cartasegna va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ioan Cinieru per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Karl Skytte del Fmahe ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Willhelm Lünern. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Cedrico Lucas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Córdoba Forever

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jesús Señorans va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 4. En Gregorio Bercianos va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Córdoba van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 7 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Lo Elving, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): El Córdoba va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 15, però en Giorgio Palareti va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Bertram Orzelek va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Vincent Nouveau va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Bertram Orzelek va fer una jugada per la banda esquerra, però Vincent Nouveau va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 太士 (Futoshi) 斎藤 (Saito).
  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Ferdi Veld de Córdoba va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.