Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shadiers F.C. (119247) - Soculets (989064) » 726928251: T75/J14/VI

Liga 726928251 Información oficial sobre el partido 726928251 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.560 (14878)

Shadiers F.C. Alineación oficial del equipo 'Shadiers F.C.' en el partido 3 - 1 Soculets Alineación oficial del equipo 'Soculets' en el partido
0 - 1 José Gómez (2')
Hans-Heinz Mannhardt (36') 1 - 1
Noel Monsalve (68') 2 - 1
郑 (Zheng) 顺才 (Shuncai) (71') 3 - 1
Shadiers F.C. Alineación oficial del equipo 'Shadiers F.C.' en el partido 3 - 1 Soculets Alineación oficial del equipo 'Soculets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Shadiers F.C. Alineación oficial del equipo 'Shadiers F.C.' en el partido 2 - 1 Soculets Alineación oficial del equipo 'Soculets' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,6 % 6,9 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shadiers F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Shadiers s'esgargamellaven dempeus per esperonar Hans-Heinz Mannhardt que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 36 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 els aficionats van embogir quan en Noel Monsalve va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Shadiers.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que 郑 (Zheng) 顺才 (Shuncai) va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fabio Giambertone va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Camilo Largo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): Dennis Stultzfus quasi marca en una jugada assajada de córner que Guntademaro Castolba havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Anton Barashi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Shadiers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Soculets

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què José Gómez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Iván Flores va fer al minut 55 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alejandro Alzamendi, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Sergio Pérez-Seoane no va ser aprofitada per en Ghevont Krpeyan que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Soculets va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alejandro Alzamendi va sortir per sobre el travesser.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Alejandro Alzamendi va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Mickaël Henocq.