Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Smoking F.C (1589047) - Andújar HEAT (48075) » 726927649: T75/J4/VI

Liga 726927649 Información oficial sobre el partido 726927649 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.550 (14868)

Smoking F.C Alineación oficial del equipo 'Smoking F.C' en el partido 1 - 1 Andújar HEAT Alineación oficial del equipo 'Andújar HEAT' en el partido
0 - 1 Tim Boeckmann (64')
Moritz Zaller (66') 1 - 1
Smoking F.C Alineación oficial del equipo 'Smoking F.C' en el partido 1 - 1 Andújar HEAT Alineación oficial del equipo 'Andújar HEAT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Smoking F.C Alineación oficial del equipo 'Smoking F.C' en el partido 2 - 1 Andújar HEAT Alineación oficial del equipo 'Andújar HEAT' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,8 % 16,8 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Smoking F.C

Goles Goles

  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Moritz Zaller s'emportà una gran ovació del públic local al minut 66, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Smoking va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Hanot Garita va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Jesús Cerrageria arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Hanot Garita va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Smoking.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Antonino Satta de Smoking va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Andújar HEAT

Goles Goles

  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 64 minuts, el tirador de faltes del AnduHEAT va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tim Boeckmann, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): AnduHEAT va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 12, quan Michał Wojtunik va quedar-se sol davant el porter Rudie Clarisse, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Brais Manso, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 28 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Xaquín Cacabelos, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del AnduHEAT que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tim Boeckmann, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Fernando Cologán va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 47, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Miro Celestina va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kilian Hunsperger ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Casimiro Teolis de AnduHEAT va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.