Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Amistad (118641) - Joselinden (1457880) » 726927556: T75/J8/VI

Liga 726927556 Información oficial sobre el partido 726927556 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.548 (14866)

UD Amistad Alineación oficial del equipo 'UD Amistad' en el partido 3 - 1 Joselinden Alineación oficial del equipo 'Joselinden' en el partido
Miguel Angel Picón (25') 1 - 0
Till-Holger Jägersteig (38') 2 - 0
2 - 1 Mario Rodrigo Pellejero (39')
Jörg Hörnig (63') 3 - 1
UD Amistad Alineación oficial del equipo 'UD Amistad' en el partido 3 - 1 Joselinden Alineación oficial del equipo 'Joselinden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD Amistad Alineación oficial del equipo 'UD Amistad' en el partido 1 - 1 Joselinden Alineación oficial del equipo 'Joselinden' en el partido
Tiene suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Amistad

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 25 gràcies a la jugada de Miguel Angel Picón, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Amistad pel centre va donar un gran resultat: el gol de Till-Holger Jägersteig va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, Amistad va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jörg Hörnig, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hugo Sanz Delfa va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Pepe Torres Alonso va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 206 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Till-Holger Jägersteig va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Amistad, l'equip va recuperar la pilota al minut 56 i va contraatacar. En Alfredo Tardini va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Hugo Sanz Delfa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Till-Holger Jägersteig gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pepe Torres Alonso va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Joselinden

Goles Goles

  • 152 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Joselinden va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Mario Rodrigo Pellejero va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Henry Kopulande va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Vincent Simon de Joselinden, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 22, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 55, en un 1 contra 1 amb el porter, però Marcos Enasteasu va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Mario Rodrigo Pellejero des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vincent Simon de Joselinden la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.