Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TEAM ROCA (794888) - Real Loeches CF (1431413) » 726926633: T75/J2/VI

Liga 726926633 Información oficial sobre el partido 726926633 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.532 (14850)

TEAM ROCA Alineación oficial del equipo 'TEAM ROCA' en el partido 2 - 1 Real Loeches CF Alineación oficial del equipo 'Real Loeches CF' en el partido
Thomas Van Holm (6') 1 - 0
1 - 1 Luan Lucas Vidal (41')
Horia Aiordăchioaie (83') 2 - 1
TEAM ROCA Alineación oficial del equipo 'TEAM ROCA' en el partido 2 - 1 Real Loeches CF Alineación oficial del equipo 'Real Loeches CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TEAM ROCA Alineación oficial del equipo 'TEAM ROCA' en el partido 3 - 0 Real Loeches CF Alineación oficial del equipo 'Real Loeches CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TEAM ROCA

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): László Sándor va treure un córner llarg cap al segon pal que en Thomas Van Holm, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): TEAM s'avançava al marcador al minut 83, després d'un rebot que va caçar en Horia Aiordăchioaie per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Hilko de Beuker va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TEAM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Francesco Cantacessi per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ronnie Bryant va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42, Francesco Cantacessi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 47 per blocar una centrada d'en Loukianos Trontzos va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de TEAM.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Horia Aiordăchioaie va estar a punt d'acabar en gol al minut 56, però el porter visitant Ronnie Bryant va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Loeches. La jugada d'estratègia del TEAM per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Giampiero Vertolone va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El TEAM ho intentava per la dreta per mitjà de Paco Cicuta, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giampiero Vertolone de TEAM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Alejandro Cenador de TEAM va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Real Loeches CF

Goles Goles

  • 160 Minuto 41 (Gol de falta): Luan Lucas Vidal va empatar per a Loeches, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nicu Sanchs estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Petar Chachev, als 39 minuts, va fallar per ben poc.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Loeches van sortir al contraatac al minut 58, però Sherif Wassal va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.