Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Legendarios FC (796772) - Real Pino C.F. (1372573) » 726926373: T75/J6/VI

Liga 726926373 Información oficial sobre el partido 726926373 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.527 (14845)

Los Legendarios FC Alineación oficial del equipo 'Los Legendarios FC' en el partido 1 - 4 Real Pino C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Pino C.F.' en el partido
0 - 1 Silvio Carcel (14')
0 - 2 Adebayo Raji (15')
0 - 3 Adebayo Raji (19')
0 - 4 Adebayo Raji (22')
Salva Casanella (68') 1 - 4
Los Legendarios FC Alineación oficial del equipo 'Los Legendarios FC' en el partido 1 - 4 Real Pino C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Pino C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Legendarios FC Alineación oficial del equipo 'Los Legendarios FC' en el partido 0 - 3 Real Pino C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Pino C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Legendarios FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Legendarios per la dreta va donar com a resultat un gol de Salva Casanella al minut 68 que reduïa la distància a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Legendarios va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Salva Casanella va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Grégoire Inglin de Legendarios es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 70, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marco Uccheddu de Legendarios amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Grégoire Inglin de Legendarios va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Real Pino C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Real Pino va ser finalitzada des de l'esquerra per Silvio Carcel al minut 14. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 137 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Dorkaitz Galfarsoro va anar a parar al cap de Adebayo Raji que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Real Pino el 0 - 2.
  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 19 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Real Pino. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Adebayo Raji xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Adebayo Raji, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ondigui Ngomo es va quedar sol davant del porter, al minut 16. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Iurgi Exerica quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Karel Neruda, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Avelino Elso, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 61 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Real Pino va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Abel Cao de Benos va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ondigui Ngomo de Real Pino es va guanyar la targeta groga merescudament.