Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gabigol CF (992272) - San Fernando CDI (1595673) » 726925985: T75/J8/VI

Liga 726925985 Información oficial sobre el partido 726925985 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.520 (14838)

Gabigol CF Alineación oficial del equipo 'Gabigol CF' en el partido 1 - 5 San Fernando CDI Alineación oficial del equipo 'San Fernando CDI' en el partido
0 - 1 Eric Engström (9')
0 - 2 Levik Cacciatore (38')
0 - 3 Reinhardt Schnaider (48')
Francisco Montes (66') 1 - 3
1 - 4 Clemens Wenzel Wagner-Hastreiter (80')
1 - 5 Clemens Wenzel Wagner-Hastreiter (89')
Gabigol CF Alineación oficial del equipo 'Gabigol CF' en el partido 1 - 5 San Fernando CDI Alineación oficial del equipo 'San Fernando CDI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Gabigol CF Alineación oficial del equipo 'Gabigol CF' en el partido 0 - 8 San Fernando CDI Alineación oficial del equipo 'San Fernando CDI' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gabigol CF

Goles Goles

  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): El Gabigol no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Francisco Montes es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Arne Bod va fer una magnífica centrada, però la rematada de Petre Vinţeler va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

San Fernando CDI

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Passats 9 minuts de partit, SFCDI es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Eric Engström es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, SFCDI va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Levik Cacciatore, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Reinhardt Schnaider de SFCDI va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 80, SFCDI va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Clemens Wenzel Wagner-Hastreiter.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Clemens Wenzel Wagner-Hastreiter de SFCDI l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gendrūtas Makedonskis, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gendrūtas Makedonskis va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Gendrūtas Makedonskis de SFCDI va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 41 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Romulusz Avgustinčič al minut 84, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gendrūtas Makedonskis de SFCDI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.