Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ghgames (1418666) - Andorians (309657) » 726925904: T75/J1/VI

Liga 726925904 Información oficial sobre el partido 726925904 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.519 (14837)

ghgames Alineación oficial del equipo 'ghgames' en el partido 0 - 0 Andorians Alineación oficial del equipo 'Andorians' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ghgames Alineación oficial del equipo 'ghgames' en el partido 2 - 0 Andorians Alineación oficial del equipo 'Andorians' en el partido
Tiene mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ghgames

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Ignacio Mata arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): ghgames per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 20, quan Alfredo Urizar Bayo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Alfredo Urizar Bayo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ghgames.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Félix Dalpas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Félix Dalpas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ghgames se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): Mariano Montalvo quasi marca en una jugada assajada de córner que Konrad Janyga havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mimis Felos va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): ghgames va estar a punt de posar-se per davant al minut 77 però Félix Dalpas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 81 (Ocasión de falta): Amb 81 minuts disputats, Mickey Dunning gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ottó Fekete va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Carles Alió s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Andorians