Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Espanyol de Barcelona (48215) - Gallaecios (1416530) » 726925420: T75/J7/VI

Liga 726925420 Información oficial sobre el partido 726925420 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.510 (14828)

R.C.D. Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Espanyol de Barcelona' en el partido 4 - 0 Gallaecios Alineación oficial del equipo 'Gallaecios' en el partido
Jānis Sietiņš (7') 1 - 0
Moisés Puig (20') 2 - 0
梁 (Liang) 康阳 (Kangyang) (89') 3 - 0
Jānis Sietiņš (89') 4 - 0
R.C.D. Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Espanyol de Barcelona' en el partido 4 - 0 Gallaecios Alineación oficial del equipo 'Gallaecios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C.D. Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Espanyol de Barcelona' en el partido 1 - 1 Gallaecios Alineación oficial del equipo 'Gallaecios' en el partido
Tiene bastante suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,3 % 52,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Espanyol de Barcelona

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Espanyol, atacant per l'esquerra al minut 7, va aprofitar el magnífic llançament de Jānis Sietiņš per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Espanyol va augmentar la diferència quan Moisés Puig no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Jakob Robertsson va anar a parar al cap de 梁 (Liang) 康阳 (Kangyang) que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Espanyol el 3 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Jānis Sietiņš va augmentar l'avantatge de Espanyol a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jakob Robertsson que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 27 quan Jakob Robertsson de Espanyol gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El jugador local Horia Pavel per poc que no incrementa el marcador al minut 55. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Eneko Mugerra va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Gallaecios

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Cal Logan de Galos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 12 (Ocasión por el centro): José Fernando Muñoz quasi aconsegueix empatar per Galos al minut 12, però Paolo Piasini va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Jed Ignaz Gröber per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 18, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Cal Logan s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.