Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Peral FC (1366088) - Lecce con ColaCao (312085) » 726924972: T75/J6/VI

Liga 726924972 Información oficial sobre el partido 726924972 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.502 (14820)

El Peral FC Alineación oficial del equipo 'El Peral FC' en el partido 1 - 3 Lecce con ColaCao Alineación oficial del equipo 'Lecce con ColaCao' en el partido
0 - 1 José María Norris (21')
0 - 2 Uwe Carolan (69')
Reggie Waugh (75') 1 - 2
1 - 3 Giorkos Pospori (79')
El Peral FC Alineación oficial del equipo 'El Peral FC' en el partido 1 - 3 Lecce con ColaCao Alineación oficial del equipo 'Lecce con ColaCao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Peral FC Alineación oficial del equipo 'El Peral FC' en el partido 3 - 0 Lecce con ColaCao Alineación oficial del equipo 'Lecce con ColaCao' en el partido
Tiene mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Peral FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Reggie Waugh, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Giorgio Pelloli! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Peral va ser a punt de marcar al minut 36, quan el seu jugador Toño Paderne va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 el Peral va posar setge sobre la defensa central visitant però en Paco Choricero no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Peral enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Paco Choricero hauria d'haver estat gol al minut 76 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Peral va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 81 que Nick Guldmann no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Paco Choricero de Peral va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lecce con ColaCao

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): En José María Norris donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 21 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Uwe Carolan, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Giorkos Pospori de Lecce va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nestor Pereira ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Nguyễn Tài Đức quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): Lecce va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Elvis Briasco va anar a parar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Lecce quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Adrian Bromberg va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.