Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Flynet (440427) - Simply PAW (488667) » 726924924: T75/J9/VI

Liga 726924924 Información oficial sobre el partido 726924924 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.501 (14819)

New Flynet Alineación oficial del equipo 'New Flynet' en el partido 1 - 3 Simply PAW Alineación oficial del equipo 'Simply PAW' en el partido
0 - 1 Jacek Skwierawski (14')
Evaristo Gordini (28') 1 - 1
1 - 2 Carlos Roncaroli (36')
1 - 3 Moisés Yacante (68')
New Flynet Alineación oficial del equipo 'New Flynet' en el partido 1 - 3 Simply PAW Alineación oficial del equipo 'Simply PAW' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
New Flynet Alineación oficial del equipo 'New Flynet' en el partido 2 - 2 Simply PAW Alineación oficial del equipo 'Simply PAW' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,9 % 37,4 % 30,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Flynet

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Flynet va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què José Agostinho dos Santos, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Evaristo Gordini que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Flynet per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Pol Cunill va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nicodemo Gil va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Nicodemo Gil va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al 75, Rubén Urzáiz Castro hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Eric Degiorgio. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Nicodemo Gil va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 80 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Ezmir de Flynet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Simply PAW

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 14, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jacek Skwierawski es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Simply agafava avantatge al minut 36 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Carlos Roncaroli amb mestria.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Moisés Yacante, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Simply va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Danielis Paradnikas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Leopold Ďurecha al minut 57, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yavuz Piraye de Simply va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Danielis Paradnikas de Simply va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.