Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pontevedra F.C (1420860) - CE Països Catalans (1579950) » 726924371: T75/J10/VI

Liga 726924371 Información oficial sobre el partido 726924371 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.491 (14809)

Pontevedra F.C Alineación oficial del equipo 'Pontevedra F.C' en el partido 2 - 0 CE Països Catalans Alineación oficial del equipo 'CE Països Catalans' en el partido
Oriol Navarra (56') 1 - 0
Jaime Iliberri (68') 2 - 0
Pontevedra F.C Alineación oficial del equipo 'Pontevedra F.C' en el partido 2 - 0 CE Països Catalans Alineación oficial del equipo 'CE Països Catalans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pontevedra F.C Alineación oficial del equipo 'Pontevedra F.C' en el partido 1 - 1 CE Països Catalans Alineación oficial del equipo 'CE Països Catalans' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,4 % 4,5 % 76,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pontevedra F.C

Goles Goles

  • 143 Minuto 56 (Gol de contra por la derecha): El jugador Oriol Navarra de Pontevedra es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pontevedra va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jaime Iliberri progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Botí va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Harris van Dooren va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pontevedra va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dodo Terci, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En César Mardones va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Josua Althaus gairebé va marcar per a Pontevedra des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dodo Terci de Pontevedra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CE Països Catalans

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 4 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Ramón Garavito va servir per deixar enrere el gegant Dodo Terci al minut 4, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Barnabas Beltz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Imko van Voorst de Catalans, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 55, quan en Giorgio Menchetti va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Fabrizio Sgroi va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Jay van Zwieten.
  • 239 Minuto 77 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Cristian David Girgós va marxar de Dodo Terci en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Catalans van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 286 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 90, el Catalans estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Barnabas Beltz va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.