Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A-Siberia! (1339092) - Imprevisibles (778617) » 726923684: T75/J7/VI

Liga 726923684 Información oficial sobre el partido 726923684 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.479 (14797)

A-Siberia! Alineación oficial del equipo 'A-Siberia!' en el partido 6 - 0 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Zarni Min (30') 1 - 0
Juan Ayora (40') 2 - 0
Rutenio Díez de Aux (62') 3 - 0
Pere Sureda (76') 4 - 0
Venance Orou y Arou Bio (78') 5 - 0
Zarni Min (79') 6 - 0
A-Siberia! Alineación oficial del equipo 'A-Siberia!' en el partido 6 - 0 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
A-Siberia! Alineación oficial del equipo 'A-Siberia!' en el partido 6 - 1 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Tiene un resultado normal 6.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A-Siberia!

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Zarni Min ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, A-Siberia! es posava per davant 1 a 0.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Juan Ayora va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de A-Siberia! i marcant el 2 - 0.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de A-Siberia! a 3 - 0. Rutenio Díez de Aux va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 76 (Gol de falta): Als 76 minuts, Pere Sureda va ampliar l'avantatge de A-Siberia! amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): En Carlos Gandarilla entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al A-Siberia!, un peu providencial d'en Venance Orou y Arou Bio va situar el 5-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Zarni Min va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Abilio Cotobade va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de A-Siberia!.
  • 235 Minuto 34 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Pere Sureda de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El A-Siberia! ho intentava per la dreta per mitjà de Pere Sureda, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rutenio Díez de Aux va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zarni Min de A-Siberia! va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Venance Orou y Arou Bio de A-Siberia! amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 30 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En David Llinàs va ajudar molt al A-Siberia!. Hi va posar molt esforç, i això fa millors als jugadors del voltant.

Imprevisibles

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Inti Dietsch va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Jan-Hendrik Priebe aquest no va estar a l'altura.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Joan Antoni Puigfarregut per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 36, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Inti Dietsch al minut 39 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 206 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Nicolau Roquet va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 250 Minuto 75 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Imprevisibles van pujar a rematar. Però en Kuba Lata la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.