Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gonusso C.F (1370608) - Imprevisibles (778617) » 726923677: T75/J5/VI

Liga 726923677 Información oficial sobre el partido 726923677 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.479 (14797)

Gonusso C.F Alineación oficial del equipo 'Gonusso C.F' en el partido 2 - 2 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Luigino Rinnaudo (11') 1 - 0
Ibrahim Al-Jabor (38') 2 - 0
2 - 1 Juan Esteban Cabello Fernández (41')
2 - 2 Jan-Hendrik Priebe (49')
Gonusso C.F Alineación oficial del equipo 'Gonusso C.F' en el partido 2 - 2 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gonusso C.F Alineación oficial del equipo 'Gonusso C.F' en el partido 1 - 1 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,7 % 36,9 % 33,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gonusso C.F

Goles Goles

  • 124 Minuto 11 (Gol de penalti): Corria el minut 11, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Gonusso s'avançava en el marcador després que en Luigino Rinnaudo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Gonusso sabia com jugar al contraatac, i al minut 38, Ibrahim Al-Jabor va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Raffaele Petretto va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Imprevisibles

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 41, el jugador visitant Juan Esteban Cabello Fernández va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 105 Minuto 49 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Pedro Vargas Morales va descol·locar totalment la defensa contrària i Jan-Hendrik Priebe no va perdonar i va marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 13 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Guillermo Maestre Felices va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Morshidi bin Hj Ahmad Timbang va xutar a fora.
  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 21 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Cheikh Friki va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jan-Hendrik Priebe de Imprevisibles va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Juan Esteban Cabello Fernández es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Attila Majzinger de Imprevisibles va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Juan Esteban Cabello Fernández que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 208 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jaime Narbona va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Joan Antoni Puigfarregut aquest no va estar a l'altura.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Gabriel Mocioacă ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Imprevisibles creava perill des de la dreta al minut 47, però en Francesco Santin, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Guillermo Maestre Felices desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Gabriel Mocioacă de Imprevisibles, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 78, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!