Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Erizana CF (1578631) - Imprevisibles (778617) » 726923669: T75/J3/VI

Liga 726923669 Información oficial sobre el partido 726923669 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.479 (14797)

Erizana CF Alineación oficial del equipo 'Erizana CF' en el partido 2 - 1 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Massimo Pizzimenti (49') 1 - 0
Jock Saxon (79') 2 - 0
2 - 1 Jaime Narbona (84')
Erizana CF Alineación oficial del equipo 'Erizana CF' en el partido 2 - 1 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Erizana CF Alineación oficial del equipo 'Erizana CF' en el partido 3 - 2 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,6 % 21,1 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Erizana CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Alex Mondonico estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Massimo Pizzimenti va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 49.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Erizana va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jock Saxon, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Massimo Pizzimenti va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Rafa Ortiz que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Erizana va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mihai Anghel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Vargas Morales.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Mihai Anghel del Erizana ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Erizana va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Benjamín Ribeiro va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mihai Anghel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Jonah Manson una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Pedro Vargas Morales va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Imprevisibles

Goles Goles

  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors de Imprevisibles no defallien en cap moment. Producte d'això, en Jaime Narbona va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 Kuba Lata va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Agapito Cadramón va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 209 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Jaime Narbona van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Rafa Ortiz a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 260 Minuto 73 (Ocasión de falta): Amb 73 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Kuba Lata va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Imprevisibles a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gabriel Mocioacă va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Jaime Narbona de Imprevisibles va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.