Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furia Vallekana (125132) - F. C. Forajidos (1456590) » 726923247: T75/J9/VI

Liga 726923247 Información oficial sobre el partido 726923247 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.471 (14789)

Furia Vallekana Alineación oficial del equipo 'Furia Vallekana' en el partido 2 - 1 F. C. Forajidos Alineación oficial del equipo 'F. C. Forajidos' en el partido
Pol Miró (22') 1 - 0
Pol Miró (82') 2 - 0
2 - 1 Pedro Ram de Viu (89')
Furia Vallekana Alineación oficial del equipo 'Furia Vallekana' en el partido 2 - 1 F. C. Forajidos Alineación oficial del equipo 'F. C. Forajidos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Furia Vallekana Alineación oficial del equipo 'Furia Vallekana' en el partido 2 - 0 F. C. Forajidos Alineación oficial del equipo 'F. C. Forajidos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furia Vallekana

Goles Goles

  • 124 Minuto 22 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 22 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Pol Miró llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Vallekana va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pol Miró va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Vallekana va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tony Nduokafor va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Javier Morell.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alfonso Alférez de Vallekana va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Víctor do Senhor va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En 许 (Xu) 宝泉 (Baoquan), entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El Vallekana ho intentava per la dreta per mitjà de Pol Miró, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Javier Morell al minut 62 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Karim Maldonado Zanetti va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Rutger Wentzel va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ruperto Verdenosa rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 许 (Xu) 宝泉 (Baoquan) de Vallekana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pol Miró de Vallekana es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

F. C. Forajidos

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Forajidos van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 89 quan Pedro Ram de Viu sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Forajidos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marco Oliva, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Pedro Ram de Viu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Forajidos van sortir al contraatac al minut 63, però Ivan Urgillés va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Forajidos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Miguel Miralles va sortir desviat a la dreta de la porteria.