Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Calatrava (990745) - Absalon FC (1415408) » 726922938: T75/J3/VI

Liga 726922938 Información oficial sobre el partido 726922938 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.466 (14784)

Atletico Calatrava Alineación oficial del equipo 'Atletico Calatrava' en el partido 2 - 1 Absalon FC Alineación oficial del equipo 'Absalon FC' en el partido
Filemón Velarde (10') 1 - 0
Sadık Oğuzkan (43') 2 - 0
2 - 1 Raúl Chanteiro (76')
Atletico Calatrava Alineación oficial del equipo 'Atletico Calatrava' en el partido 2 - 1 Absalon FC Alineación oficial del equipo 'Absalon FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico Calatrava Alineación oficial del equipo 'Atletico Calatrava' en el partido 4 - 0 Absalon FC Alineación oficial del equipo 'Absalon FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Calatrava

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Passats 10 minuts, Filemón Velarde, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Calatrava es posava per davant!
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Sadık Oğuzkan de Calatrava va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 17 (Ocasión de falta): En Wissam Fahad Al-Zidjali es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Andrieu Turiella al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Filemón Velarde va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mathies Baumeister va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): Wissam Fahad Al-Zidjali va sorprendre Andrieu Turiella amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Calatrava ho intentava per la dreta per mitjà de Wissam Fahad Al-Zidjali, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Guido Avanzini va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mathies Baumeister de Calatrava es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Filemón Velarde de Calatrava va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mathies Baumeister es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Absalon FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 76 minuts, Raúl Chanteiro va superar per velocitat Zacharias Bakkenes per posar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Absalon va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alberto Meléndez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Absalon van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alberto Meléndez va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fateh Chentir.