Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los hombres de judas (772086) - Deportivo de Fene (1433660) » 726922881: T75/J2/VI

Liga 726922881 Información oficial sobre el partido 726922881 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.465 (14783)

los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido 2 - 2 Deportivo de Fene Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Fene' en el partido
林 (Lin) 勇達 (Yongda) (14') 1 - 0
林 (Lin) 勇達 (Yongda) (16') 2 - 0
2 - 1 Raúl Berbel (55')
2 - 2 Samuel Phillips (87')
los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido 2 - 2 Deportivo de Fene Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Fene' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido 0 - 1 Deportivo de Fene Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Fene' en el partido
Tiene suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los hombres de judas

Goles Goles

  • 143 Minuto 14 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de hombres eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 14, 林 (Lin) 勇達 (Yongda) va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en 林 (Lin) 勇達 (Yongda) de hombres va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En 林 (Lin) 勇達 (Yongda), entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Mendiño Tizado va rematar alt.
  • 209 Minuto 87 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Dario Porzano? Un error clamorós seu va donar a Edvard Kalevipoeg una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tymofii Ryzhykh de hombres va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Deportivo de Fene

Goles Goles

  • 151 Minuto 55 (Gol por el centro): Deportivo van mostrar una bona compenetració quan al minut 55 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Raúl Berbel va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 164 Minuto 87 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Samuel Phillips marqués l'empat. Al minut 87 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 4 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 4 la va desaprofitar Samuel Phillips de Deportivo, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Deportivo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Samuel Phillips va quedar-se sol davant el porter Norbert Bradtke, però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Edvard Kalevipoeg va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Samuel Phillips va fer una jugada per la banda esquerra, però Norbert Bradtke va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edvard Kalevipoeg de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.