Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo de Fene (1433660) - A.D. El Bosque (441388) » 726922876: T75/J1/VI

Liga 726922876 Información oficial sobre el partido 726922876 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.465 (14783)

Deportivo de Fene Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Fene' en el partido 0 - 1 A.D. El Bosque Alineación oficial del equipo 'A.D. El Bosque' en el partido
0 - 1 Kevin Narváez (84')
Deportivo de Fene Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Fene' en el partido 0 - 1 A.D. El Bosque Alineación oficial del equipo 'A.D. El Bosque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo de Fene Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Fene' en el partido 2 - 1 A.D. El Bosque Alineación oficial del equipo 'A.D. El Bosque' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo de Fene

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dobiemir Michulec va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Juan Antonio Castellanos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Raúl Berbel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 51 (Ocasión de falta): Samuel Phillips quasi dona a Deportivo l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Deportivo Anthony Wendon quasi marca al minut 69 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Dobiemir Michulec l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier Losada va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edvard Kalevipoeg de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

A.D. El Bosque

Goles Goles

  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Kevin Narváez quedar desmarcat i marcar per a El Bosque al minut 84. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Mathias Simon va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mario Di Pilato, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Es duien 48 minuts de partit jugats quan Mathias Simon va estar a punt de posar per davant a El Bosque amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mario Di Pilato va impedir un gol cantat.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): El Bosque va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Javier 'Manco' Ericeq va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Wouter Alvarez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.