Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcellar F.C. (1334732) - Sunce F.C. (1337517) » 726922456: T75/J7/VI

Liga 726922456 Información oficial sobre el partido 726922456 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.457 (14775)

Barcellar F.C. Alineación oficial del equipo 'Barcellar F.C.' en el partido 1 - 2 Sunce F.C. Alineación oficial del equipo 'Sunce F.C.' en el partido
0 - 1 Piotr Rębas (72')
Márk Konstantin (87') 1 - 1
1 - 2 Liberiusz Zgliczyński (89')
Barcellar F.C. Alineación oficial del equipo 'Barcellar F.C.' en el partido 1 - 2 Sunce F.C. Alineación oficial del equipo 'Sunce F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barcellar F.C. Alineación oficial del equipo 'Barcellar F.C.' en el partido 2 - 0 Sunce F.C. Alineación oficial del equipo 'Sunce F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcellar F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, Márk Konstantin va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Christian Danner va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Barcellar se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Barcellar va anar a parar a la dreta de l'atac on en Silvià Santasusana, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Silvià Santasusana va estar a punt d'acabar en gol al minut 49, però el porter visitant András Lazur va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 289 Minuto 86 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Juhani Kraatari per la seva rapidesa. Al minut 86 va intentar marxar per velocitat d'en Konrad Biesiada, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Márk Konstantin de Barcellar es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Silvià Santasusana de Barcellar es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Christian Danner de Barcellar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sunce F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): SUN va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 72. Piotr Rębas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Liberiusz Zgliczyński va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Stephan Waldschmitt va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Mátyás Udvarias quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Piotr Rębas.