Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaraguayos F.C (777414) - Zaragoza Crew (436202) » 726921634: T75/J12/VI

Liga 726921634 Información oficial sobre el partido 726921634 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.442 (14760)

Zaraguayos F.C Alineación oficial del equipo 'Zaraguayos F.C' en el partido 2 - 1 Zaragoza Crew Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Crew' en el partido
Grégoire Bongartz (36') 1 - 0
Adrián Elia (64') 2 - 0
2 - 1 Joshua Tuilaepa Lupesoliai (78')
Zaraguayos F.C Alineación oficial del equipo 'Zaraguayos F.C' en el partido 2 - 1 Zaragoza Crew Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Crew' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zaraguayos F.C Alineación oficial del equipo 'Zaraguayos F.C' en el partido 3 - 1 Zaragoza Crew Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Crew' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,6 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaraguayos F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Grégoire Bongartz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Zaraguayos.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Zaraguayos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Adrián Elia va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Patric Sobot no va ser aprofitada per en Antos' Lamashka que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Zaraguayos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jean-Christophe Delbreil ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Zaraguayos va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Grégoire Bongartz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Grégoire Bongartz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Lauritz Krogh gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lukas Böhn va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Blaine Shelton de Zaraguayos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guillermo Banjac.

Zaragoza Crew

Goles Goles

  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Zaragoza va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Joshua Tuilaepa Lupesoliai, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Leandro Dhaen de Zaragoza va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Aleksi Kaijanmäki que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 84 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Heikki Kotanen va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.