Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sangarrén (1369193) - Fusion fria (1582294) » 726921160: T75/J5/VI

Liga 726921160 Información oficial sobre el partido 726921160 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.434 (14752)

Sangarrén Alineación oficial del equipo 'Sangarrén' en el partido 0 - 2 Fusion fria Alineación oficial del equipo 'Fusion fria' en el partido
0 - 1 Franziskus Nietzer (28')
0 - 2 Samuel Vicente Fagúndez (72')
Sangarrén Alineación oficial del equipo 'Sangarrén' en el partido 0 - 2 Fusion fria Alineación oficial del equipo 'Fusion fria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sangarrén Alineación oficial del equipo 'Sangarrén' en el partido 1 - 3 Fusion fria Alineación oficial del equipo 'Fusion fria' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sangarrén

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 10 (Ocasión de penalti): Sangarrén es va veure beneficiat per la polèmica al minut 10, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Ralph Herberger va relliscar al moment de fer el xut i el porter José Marcelo Fernández no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): El Sangarrén va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ralph Herberger la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 204 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Ralph Herberger va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 77 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".

Fusion fria

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Franziskus Nietzer que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Fusion.
  • 136 Minuto 72 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Hamid Cheraghvareh encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Samuel Vicente Fagúndez anotar per a Fusion el 0 - 2. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Fusion van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 22 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Conny Huser, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Blanco va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Franziskus Nietzer, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Fusion va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Xiao Axeitos es va quedar sol davant del porter, al minut 73. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nemanja Golić després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gastón Fogué va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Conny Huser.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Conny Huser va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.