Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dragonball_goku (307649) - Antequera C.F (1433328) » 726920941: T75/J7/VI

Liga 726920941 Información oficial sobre el partido 726920941 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.430 (14748)

dragonball_goku Alineación oficial del equipo 'dragonball_goku' en el partido 4 - 3 Antequera C.F Alineación oficial del equipo 'Antequera C.F' en el partido
0 - 1 Demetrio Andreacci (2')
0 - 2 Volodymyr Poltavets (15')
Idalécio Almeida Domingues (27') 1 - 2
Idalécio Almeida Domingues (30') 2 - 2
Jean-Maurice Delalleau (42') 3 - 2
Alfredo Colín (68') 4 - 2
4 - 3 Gustavo Huaraca (90')
dragonball_goku Alineación oficial del equipo 'dragonball_goku' en el partido 4 - 3 Antequera C.F Alineación oficial del equipo 'Antequera C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dragonball_goku Alineación oficial del equipo 'dragonball_goku' en el partido 2 - 0 Antequera C.F Alineación oficial del equipo 'Antequera C.F' en el partido
Tiene suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dragonball_goku

Goles Goles

  • 109 Minuto 2 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Alejandro Ríos Argote se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Demetrio Andreacci que va anotar el 0 - 1 per a Antequera sense cap impediment.
  • 102 Minuto 27 (Gol por la izquierda): dragonball_goku va reduir el marcador al minut 27 a 1 - 2 quan Idalécio Almeida Domingues va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 30, Idalécio Almeida Domingues de dragonball_goku empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jean-Maurice Delalleau ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, dragonball_goku es posava per davant 3 a 2.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Alfredo Colín va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Després de 14 minuts, Santiago Rodríguez va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): dragonball_goku per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Idalécio Almeida Domingues va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 208 Minuto 50 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Guerau Sancliment de dragonball_goku va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Miguel Ángel Pallent que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Idalécio Almeida Domingues, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Ramon Rosalench es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Ramon Rosalench gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Xevi Calmó va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Antequera C.F

Goles Goles

  • 140 Minuto 15 (Gol de contra de falta): El contraatac de Antequera va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Volodymyr Poltavets va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!
  • 186 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Antequera va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Gustavo Huaraca rematés de volea a la xarxa. El 4 - 3 pujava al marcador al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Ben Pirie va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Antequera va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Miguel Almerich, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Portocarrero.