Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rif CF (779632) - U.D. ÁGUILA (1455085) » 726920778: T75/J8/VI

Liga 726920778 Información oficial sobre el partido 726920778 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.427 (14745)

Rif CF Alineación oficial del equipo 'Rif CF' en el partido 1 - 4 U.D. ÁGUILA Alineación oficial del equipo 'U.D. ÁGUILA' en el partido
0 - 1 Sergio Valdés (14')
0 - 2 Andreas Poggenhagen (19')
0 - 3 Yiorgos Skatzivas (38')
0 - 4 Yiorgos Skatzivas (52')
Ignacio González Calderón (87') 1 - 4
Rif CF Alineación oficial del equipo 'Rif CF' en el partido 1 - 4 U.D. ÁGUILA Alineación oficial del equipo 'U.D. ÁGUILA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rif CF Alineación oficial del equipo 'Rif CF' en el partido 0 - 2 U.D. ÁGUILA Alineación oficial del equipo 'U.D. ÁGUILA' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rif CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): En Jorge Cordellas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Rif, un peu providencial d'en Ignacio González Calderón va situar el 1-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Rif van sortir al contraatac al minut 41, però Nykyfor Gritsay va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): Rif van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 72 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Santiago Alberti no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nykyfor Gritsay de Rif la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

U.D. ÁGUILA

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sergio Valdés va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): ÁGUILA va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què José Daniel Gascueña, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Andreas Poggenhagen que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de ÁGUILA, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Yiorgos Skatzivas va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 184 Minuto 52 (Gol de penalti): Passaven 52 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Yiorgos Skatzivas va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Manuel Glorioso, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sergio Valdés no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): ÁGUILA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manuel Glorioso va desviar el xut final de José Daniel Gascueña després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Júlio Patrício Marques després de 36 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manuel Glorioso va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Júlio Patrício Marques, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 40 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ÁGUILA va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, el ÁGUILA va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Iman Deilaman s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Sergio Valdés va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.